ΔΥΤΙΚΗ ΚΡΗΤΗ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 

Ξεκινήστε με ένα καφεδάκι κάτω από τους αιωνόβιους πλάτανους στο γραφικό χωριουδάκι του Σπηλίου. Μετά, περνώντας μέσα από το Κουρταλιότικο φαράγγι φτάνετε στην Μονή Πρεβέλης που χρονολογείτε στον 10 αιώνα. Το μοναστήρι είναι συνδεδεμένο με όλες μάχες, από την Κρητική επανάσταση μέχρι τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο όταν οι σύμμαχοι το χρησιμοποίησαν για την διαφυγή τους στην Μέση Ανατολή. Αν έχετε όρεξη για μια βουτιά τότε η επόμενη στάση είναι σίγουρα το χωριό Πλακιάς. Στην συνέχεια ακολουθούν οι πόλεις του Ρεθύμνου και των Χανίων που και οι δύο έχουν ένα συναρπαστικό συνδυασμό Ενετικής και Οθωμανικής αρχιτεκτονικής με καλοδιατηρημένα κτήρια και διακοσμητικά στοιχεία. Διάσημα εμπορικά κέντρα, και οι δύο πόλεις διαφημίζουν τον πλούτο τους κατά την περίοδο ακμής τους, που προσκαλούν τον επισκέπτη σε ένα ταξίδι στο παρελθόν.

Τιμή εκδρομής: 130€ ανα άτομο  (min. 3 άτομα)

Διάρκεια: 8ώρες

Ειδικές τιμές για παιδιά:

1 ημέρα - 3 χρονών καμία χρέωση
3 - 14 χρονών

50 % έκπτωση

 

  • Για όλες τις εκδρομές δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός ή πίεση χρόνου. Η διάρκεια εμφανίζεται για, καθαρά, ενημερωτικούς λόγους και το δρομολόγιο μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη.
  • Όλες οι εκδρομές περιλαμβάνουν στάσεις για φωτογραφίες/ξεκούραση.  
  • Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν παραλαβή και επιστροφή στην πόλη του Ηρακλείου. Για διαφορετική τοποθεσία επιπρόσθετες χρεώσεις μπορεί να ισχύουν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή επικοινωνήστε μαζί μας.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Καλέστε μας ή στείλτε μας ένα email!

+306977787548  +302813019308


info@sgptravelservices.gr