ΦΑΡΑΓΓΙ ΣΑΜΑΡΙΑΣ

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ

 

Βιώστε μια απαιτητική πεζοπορία στο Φαράγγι της Σαμαριάς περνώντας μέσα από ένα δάσος 2000 ετών, κατά μήκος του ποταμιού και πηγών φυσικού νερού. Θαυμάστε τη συγκλονιστική φυσική ομορφιά των Λευκών Ορέων  στη διαδρομή για το φαράγγι. Απολαύστε την θέα της πιο όμορφης οροσειράς της Κρήτης. Στο τέλος της πεζοπορίας θα επισκεφτείτε το χωριό της Αγ. Ρούμελης, όπου μπορείτε να βρείτε αρκετά καταστήματα, μπαρ και ταβέρνες. Ευχαριστηθείτε τον ελεύθερο σας χρόνο κάνοντας μια βουτιά ή απολαμβάνοντας το μεσημεριανό σας. Αργότερα το απόγευμα θα επιβιβαστείτε στο σκάφος που θα σας μεταφέρει στα Σφακιά όπου θα σας περιμένει το όχημα σας για την επιστροφή.

Τιμή εκδρομής: 150€ ανα άτομο  (min. 4 άτομα)

Διάρκεια: 12 ώρες

Ειδικές τιμές για παιδιά:

1 ημέρα - 3 χρονών καμία χρέωση
3 - 14 χρονών

50 % έκπτωση

 

  • Για όλες τις εκδρομές δεν υπάρχει κανένας χρονικός περιορισμός ή πίεση χρόνου. Η διάρκεια εμφανίζεται για, καθαρά, ενημερωτικούς λόγους και το δρομολόγιο μπορεί να αλλάξει οποιαδήποτε στιγμή ανάλογα με τις επιθυμίες του πελάτη.
  • Όλες οι εκδρομές περιλαμβάνουν στάσεις για φωτογραφίες/ξεκούραση.  
  • Οι παραπάνω τιμές περιλαμβάνουν παραλαβή και επιστροφή στην πόλη του Ηρακλείου. Για διαφορετική τοποθεσία επιπρόσθετες χρεώσεις μπορεί να ισχύουν.

 

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με την εκδρομή επικοινωνήστε μαζί μας.

ΧΡΕΙΑΖΕΣΤΕ ΒΟΗΘΕΙΑ;

Καλέστε μας ή στείλτε μας ένα email!

+306977787548  +302813019308


info@sgptravelservices.gr